|
Aukcje internetowe - forum aukcje o Allegro, Aukcje24, eBay allegro forum - kup sperzedaj |
| Autor |
Wiadomość |
melassa
Site Admin
|
Tutaj bedziemy zamieszczac ciekawe komentarze.
A najciekawsze sa tego typu.
| Kod: |
kompletnie nie odpowiedzialny czlowiek 0 kontaktow nieodpisuje na mejle zagrozil mi ze zgwalci mi babcie jak mu negatywa wystawie :/ jest zboczony a pozatym moja babka ma 88lat grozil ze ja zajedzie na smierc .grozil tesz mojemu psu ze mu wsadzi w dupe kutasisko po same jajca jakis pedofil z niego . zapewne cierpi na rozdwojenie jazni poniewasz z jednej strony jest gwalcicielem z drugiej pedofilem ktory gwalci martwe ciala(zwloki) FACET MA NIEPOKOLEJI W GLOWIE :D
a mnie chcial na pala nadziac i pokrojic skalpelem mowil ze mnei tesz zgwalci cytuje hjego slowa "bierz do pyska puki tryska" o lol św bosze co ten czlowiek wygadywal .
[OdpowiedĽ z:czw 24 kwi 2003 22:00:05 CEST] Ten człowiek jest jakiś nienormalny już napisałem do allegro, aby jak najszybciej zablokowali to konto(wygrał moja aukcje poprosił o numer konta i na tym sprawa się zakończyła dalej zero kontaktu po tym jak wystawiłem mu negatywa napisał mi ze złapał SARS i był w szpitalu), a teraz sam wystawia mi negatywa, wystawiony komentarz świadczy chyba o nim samym, oraz o jego inteligencji. Takich debili powinno się obrazu blokować. Poprostu totalny IDIOTA!!! Radze nikomu nie probowac robic z tym czlowiekiem interesów. |
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=255424&type=fb_recvd_neg
Chociaz inne tez moga byc ciekawe :) |
|
|
| |
 |
|
|
|
| |
|